Vigtigste

Artritis

Hestekræfter for leddene: pris, lægeundersøgelse

Der er kontraindikationer, konsulter din læge.

Hestekræfter er en hel serie produkter til kropspleje. Under dette navn fremstilles forskellige medicinske former: shampoo, balsam, geler, kapsler og servietter. Nogle produkter af linjen er designet til at behandle leddene. Lad os tale om, hvad disse midler er, og hvor effektive de er i behandlingen af ​​muskuloskeletalsystemets patologi.

Afslappende gel

Balm-gel Hestekræfter er den mest populære produktlinje af dem, der er designet til at behandle og styrke leddene. Og det er overraskende, fordi værktøjet er det værste af alt, som virksomheden producerer. Ifølge producentens oplysninger, Balsam-Gel Hestekræfter:

  • behandler rygsmerter;
  • eliminerer træthed i mus efter træning;
  • lindrer ledsmerter
  • kan bruges sammen med radiculitis.

Selvom hestekræfter er malet med betændte led på pakken med gel, siger indskriften på det, at du ikke køber en kondroprotektor, men en afslappende gel til kroppen. Du kan anvende det overalt, og effekten vil være den samme. Jeg mener, det vil være lige så nul, fordi gelen ikke indeholder smertestillende og antiinflammatoriske komponenter. Lægemidlet indeholder:

Du får virkelig en afslappende effekt, en behagelig chill løber gennem din hud, men betyder det, at Horse Power Gel med succes kan bruges til radikulitis? Hvis du forbyder Gud, tag din ryg tilbage, læger vil prikke dig med stærke smertestillende midler, selv narkotiske analgetika eller blokade med lidokain og hydrocortison. Men tegner på bagsiden af ​​en afslappende gel Hestekræfter - det er det sidste du vil tænke på under et angreb af akut rygsmerter.

effektivitet

På producentens officielle hjemmeside blev det angivet, at lægemidlet har en udpræget antiinflammatorisk og smertestillende virkning. På grund af hvad? Her er virkningen af ​​de aktive komponenter ifølge instruktionerne:

  • Pebermynteolie - forbedrer indtrængen i huden af ​​aktive ingredienser. Interessant, om sådanne stoffer i spørgsmålet, fordi de simpelthen ikke er tilgængelige?

  • Lavendelolie - har en behagelig tekstur, forbedrer hudens elasticitet. Som du kan se, går den analgetiske virkning af tale heller ikke. Det forbliver den sidste komponent, som det ser ud til, de største håb er fastgjort.

  • E-vitamin - har antioxidantegenskaber og bremser cellens aldring.
  • Så hvor kommer hestens kraft fra? Anæstetisk, antiinflammatorisk, anti-ødem effekt, som er nødvendig for ledbetændelse eller smerter i rygsøjlen? Det er det naturligvis ikke. Dette er en virkelig afslappende balsam gel - intet mere.

    Fælles ernæring Hestekræfter

    Et mindre kendt middel, på trods af den bedste sammensætning, er Ernæring til leddene. Hestekræfter. Tilskuddet er også kendt som Artro-forte. Det er et pulver, der skal tages oralt. I modsætning til det tidligere værktøj, er ernæring til leddene. Hestekraft er ikke ubrugelig, men du bør ikke forvente en kraftig og hurtig effekt fra den.

    Tilsætningsstoffet er tilgængeligt i banker på 280 gram. Det varer 20 dages behandling, hvis det tages i henhold til instruktionerne. Den daglige dosis af pulver, som anbefales af producenten, er 14 g. Den indeholder:

    • proteiner - 8 g;
    • kulhydrat - 3 g;
    • glucosamin - 1,3 g;
    • chondroitin - 0,8 g;
    • ascorbinsyre - 0,1 g;
    • E-vitamin - 0,05 g

    I pakken finder du en måleske, så dosering vil ikke være svært. Det er nødvendigt at tage ernæring for leddene regelmæssigt og i lang tid - mindst 3-6 måneder før de første håndgribelige resultater opnås. Selvom instruktionerne angiver et kursus på kun 1 måned, vil dette kun være tilstrækkeligt til forebyggelse, men ikke behandling af muskuloskeletale sygdomme.

    Hestekræfter er placeret som et middel til kompleks terapi af slidgigt deformans. Fra mig tilføjer vi, at additivet kan anvendes i andre patologier i leddene.

    Arthro-forte bør ikke tages til behandling af rygsygdomme, da med disse patologier er effektiviteten af ​​kondroitin og glucosamin tvivlsom.

    priser

    Joint Gel Hestekræfter er billig, og det er den eneste fordel. En pakke på 500 ml kan købes for kun 330 rubler. I sortimentet af apoteker er der mindre og billigere flasker. 200 ml gel Hestekræfter kan købes til 175 rubler. Men hvis du planlægger at bruge balsam i lang tid, vil en sådan emballage være urentabel, fordi du betaler 87,5 rubler per 100 ml. Ved køb af et stort rør betaler du kun 66 rubler pr. 100 ml.

    Ernæring for ledd Hestekræfter koster meget mere. For en bank på 280 g betaler du 1800 rubler. Det er nok i 20 dage. Som følge heraf vil hver måned af terapi tage ud af din lomme 2.700 rubler. Der er analoge billigere, mens du har en bedre sammensætning (indeholder mere glucosamin). For eksempel:

    • Glucosamin Chondroitin kompleks - omkring 350 rubler per måned;
    • Nature's Bounty Glucosamine Chondroitin - op til 700 rubler per måned;
    • Glucosamin Chondroitin + MSM - 1000 rubler per måned.

    Alle disse kosttilskud er ikke kun billigere, men også mere praktiske at bruge (de findes i tabletter eller kapsler), de indeholder mere chondroitin og glucosamin. Af denne grund er ernæring for leddene. Hestekræfter anbefales kun til velhavende mennesker, for hvem prisen på tillægget ikke betyder noget.

    konklusion

    Hestekræfter er en produktlinje, der omfatter mange kosmetik og kosttilskud. To af dem er beregnet til behandling og forebyggelse af leddets sygdomme. Den første er hestekraftgel. Det er billigt, men det er helt ubrugeligt. Andet - Ernæring for ledd Hestekræfter, som er et pulver til oral administration. Han har en god sammensætning, hjælper med at forbedre muskuloskeletals tilstand efter flere måneders optagelse, men er dyrere end de fleste lignende lægemidler.

    Kilde: FoodLover.Ru
    Forfatteren: Vadim Zhilyuk (læge)

    Fælles smerter er blevet en tradition for mig. Ikke så længe siden købte en hestebalsam. Betyr virkelig handler. 30 minutter efter ansøgning er mit liv ændret) Jeg følte mig noget behageligt. Bestilt på den officielle hjemmeside

    Gel for ledd hestekræfter anmeldelser eksperter

    Smerter i leddene plager både de ældre og unge. Ubehag gør det væsentligt for livskvaliteten, at slippe af med det, en person er klar til at bruge ethvert middel. Balsam-gel Hestekræfter - et populært lægemiddel til ekstern brug, som øjeblikkeligt fjerner smerte og øger bevægelsesgraden af ​​leddet.

    Sammensætning og form for frigivelse af balsam til led

    Midlerne Hestekræfter anvendes succesfuldt som en del af den komplekse behandling af muskuloskeletalsystemets patologier. Virkningen af ​​lægemidlet på grund af dets komponenter, de vigtigste er:

    1. Vitamin E. Sender aldring af huden, beskytter kroppen mod forekomsten af ​​blodpropper og forbedrer blodcirkulationen. Eliminerer frie radikaler, der påvirker leddene negativt.
    2. Pebermynte æterisk olie. Forøger beskyttelsesfunktionen i led og ledbånd. Det har en køleeffekt, som reducerer smerte og reducerer muskelspændingen.
    3. Essentiel lavendelolie. Eliminerer hævelse, betændelse og har smertestillende egenskaber. Reducerer risikoen for ardannelse på huden. Det har en tonisk effekt på huden.

    Balsam-gel Hestekræfter - et effektivt lægemiddel til behandling af leddene

    Sammensætningen indbefatter renset vand, glycerin, sojabønneolie, som giver lægemidlet den ønskede konsistens. Det indeholder også methylparaben og propylparaben for at forhindre reproduktion af skadelige bakterier.

    Hestekræfter til behandling af leddene er udelukkende tilgængelige i form af en gel- eller gelbalsam. Fremstil dem i flasker med en 500 ml dispenser. Salver og cremer i linjen af ​​stoffer mangler.

    Hovedkomponenterne i lægemidlet - fotogalleriet

    Hvordan gør gelen

    Hestekræfter har følgende handlinger:

    • øger bevægelsesvolumen
    • bidrager til forbedring af metaboliske processer i menneskekroppen;
    • aktiverer blodcirkulationen
    • lindrer muskel og nervespænding;
    • hjælper med at blødgøre huden
    • lindrer smerter
    • hjælper med at genoprette væv efter skade
    • eliminerer hævelse og betændelse;
    • rejser en tone;
    • Det virker profylaktisk med øget belastning på leddene.

    Indikationer for brug

    Lægemidlet anvendes i følgende patologier:

    • sårskader og brud
    • tårer og forstuvninger;
    • leddets sygdomme: artrose, polyartritis, reumatoid og ankyloserende arthritis;
    • lændesmerter;
    • myositis.

    Balsam-gel bruges til massage under rehabiliteringsperioden.

    Balsam-gel bruges til terapeutisk og sportsmassage under rehabiliteringsperioden efter sygdomme i muskuloskeletalsystemet, samt til lindring af fysisk spænding efter sport.

    Kontraindikationer og bivirkninger

    • allergisk overfor en af ​​bestanddelene af lægemidlet
    • tilstedeværelsen af ​​en malign tumor.

    Du kan ikke anvende gelen på beskadiget hud: slid, sår, ridser. Før du begynder et behandlingsforløb, skal du teste for følsomhed.

    Du kan ikke bruge gelen, hvis huden på stedet blev rød, udslæt og kløe dukkede op

    For at gøre dette skal du bruge værktøjet på et lille håndled og se reaktionen i 12 timer. Når udslæt, kløe eller rødme forekommer, bør lægemidlet ikke anvendes.

    Anvendelsesmetoder: gnidning, indpakning

    Gnid en lille gel ind i det ømme leddområde med bløde bevægelser, indtil den er helt absorberet. Hyppighed af brug af balsam - 2 gange om dagen.

    Du kan også bruge værktøjet til indpakning af lymfedræner. For at gøre dette skal du påføre det med et tyndt lag på det berørte led, og pakk det med madfilm uden at gnide det ind. Sæt det varmt op ovenfra. Efter en time skal du fjerne filmen og vaske gelen med varmt vand uden brug af vaskemidler. Sådanne indpakninger kan udføres en gang dagligt.

    Lægemiddelbehandling bør vare mindst 14 dage. Stop ikke med terapi før du føler dig lettet.

    Værktøjet er ikke vanedannende, så det er i nogle tilfælde tilladt at bruge det i fire uger eller mere. Før brug er det nødvendigt at konsultere en specialist.

    Video: Malakhov på hestekræfter

    Læger anmeldelser

    Ifølge vurderinger fra læger hjælper gelen med at fjerne smerte, hævelse og betændelse, men det er kun kosmetisk, det er ikke en kur. Derfor anbefaler eksperter brugen af ​​hestekræfter til leddene i kombination med andre lægemidler, der er designet til at fjerne den underliggende årsag til sygdommen.

    Forbruger anmeldelser

    At dømme efter anmeldelser hjælper værktøjet virkelig med at fjerne smerte. Det er vigtigt at følge instruktionerne til brug og ikke bruge gelen i nærvær af kontraindikationer. Og det er også nødvendigt at tage højde for, at stoffet kun kan hjælpe i begyndelsen af ​​sygdommen. I fremskredne tilfælde er der behov for alvorlig behandling, da balsam kun reducerer smerte i et stykke tid.

    Velkommen! Mit navn er Elsa. Ved uddannelse en sygeplejerske. Bedøm denne artikel:

    (3 stemmer, gennemsnit: 2,3 ud af 5)

    • anmeldelser
    • Spørgsmål og svar

    Anmeldelser med diskussioner:

    Effektiv balsam fra naturlige ingredienser

    Dette fantastiske middel bidrog ikke kun til ømme led. Mærkeligt nok opdagede vi endnu en kvalitet. Ingen steder i anmeldelserne har jeg læst, at denne gel sparer fra allergisk dermatitis. Og alligevel er det. Udslæt på hænderne er gået og vises ikke længere.

    Denne vidunderlige gel-balsam har hjulpet mig ud ikke for det første år, jeg tror, ​​at et vidunderligt redskab er bare et fund, som alle burde have i huset, da det har mange forskellige handlinger på leddene, plus det kan med succes bruges til vægttab. Detaljer i tilbagekaldelsen.

    Benene at flytte gør, så der er strøm

    Mange, der lider af ledsmerter, ved, hvor ubehagelig det er. Anvend en række forskellige piller, hvilket ikke er meget nyttigt for kroppen. Alt er simpelt. Du skal bare gips og smerten begynder at falde. Bevægelse fremgår af leddene. Det er dog også muligt at anvende på blå mærker, sprains perfekt arbejde.

    Et godt værktøj til ømme led

    Mine fælles problemer begyndte i min ungdom, da jeg fik alvorlig skade. Fugen blev konstant betændt, hvilket gav mig det stærkeste ubehag. På et tidspunkt sad hun på stærke antiinflammatoriske lægemidler, som påvirket gastrointestinaltilstanden negativt.

    Var tvunget til at ændre værktøjet til en mere blid. Efter råd fra lægen købte gelen Hestekræfter. Dette værktøj virker lokalt, så det ikke påvirker fordøjelseskanalen. Bestilte gelen på fabrikantens officielle hjemmeside. Leveringen blev udført hurtigt. Betaling ved modtagelse på posthuset.

    Gelen blev anvendt strengt i overensstemmelse med instruktionerne. Der var ingen bivirkninger i form af en allergisk reaktion. Efter behandlingsforløbet ophørte samlingen praktisk talt med at inflame og generer mig. Jeg er meget tilfreds med effekten af ​​brugen af ​​gel Horse Horse, derfor anbefaler jeg, hvis der er bevis!

    Mindste kommentarlængde er 500 tegn.
    Scoret: 0

    Vælg en fil med udvidelsen (jpg, jpeg, gif, png, ppt, doc, docx, xls, xlsx, odt, odp, ods, odb, rtf, txt) og en størrelse på højst 200 KB.

    Filtyper tilladt til download: jpg, jpeg, gif, png, ppt, doc, docx, xls, xlsx, odt, odp, ods, odb, rtf, txt

    Maksimal filstørrelse: 200 KB

    Abonner på anmeldelser

    * Obligatoriske felter

    18. juni 2017 kl. 15:03
    By: Kharkov
    Myndighed: 5.2632

    Fødder er stoppet med at gøre ondt

    absorberer hurtigt
    god hjælp

    God dag til alle, der læser min anmeldelse.. Jeg arbejder som sælger, så jeg har været på mine fødder hele dagen. For nylig har mine knæ begyndt at gøre ondt meget. At arbejde et skifte for mig var bare mel. De anbefalede at prøve gelen til leddene "Hestekræfter". Først troede jeg ikke rigtig, at han ville hjælpe mig. Men næsten efter et par dage med brugen begyndte mine knæ meget at gøre ondt.

    Anvendes to gange om dagen, morgen og aften, bare gnider ind i knæene. Instruktionerne siger, at efter påføring af gelen skal du vaske den af, men jeg skyllede den af ​​efter et par timer. Det absorberes meget godt, det har en behagelig, diskret lugt, du kan klæde dig straks, da det ikke efterlader mærker på tøjet. Jeg anvendte dette middel i to uger, mine knæ stoppede næsten ondt og jeg begyndte let at klare 12 timer på mine ben.

    Hvem har de samme problemer, jeg råder dig til at få denne gel. Velsigne dig!

    Var anmeldelsen nyttig?

    18. juni 2017, 17:04
    By: Magnitogorsk
    Myndighed: 1413.8803

    Gendannede mine led

    • Lindrer smerte
    • normaliserer præstationen af ​​muskler og led

    Pris lidt overpris

    Hårdt fysisk arbejde er for nylig begyndt at påvirke tilstanden af ​​mine led. Knæene knækker hele tiden og smerter. Desuden føltes ubehag og smerte under bevægelser i skulderledene. Det skete, at jeg næppe kunne hæve min højre hånd. Ofte hjalp selv smertepiller ikke, og jeg besluttede at gøre noget ved det.

    Om gel for ledd Hestekraft, jeg hørte for længe siden, men han prøvede det ikke. Kendskab til mine problemer insisterede min kone på, at jeg købte det, fordi hun med sine ord hjalp ham meget. Ikke tror på den mirakuløse effekt, jeg lyttede stadig til hende og besluttede at prøve dette værktøj til mig selv. Efter at have studeret vejledningen fortsatte jeg behandlingen af ​​mine led.

    De første par dage var der absolut ingen ændring, og jeg begyndte at tro, at jeg spildte mine penge. Men en uge senere begyndte jeg at bemærke, at mine knæ holdt op med at knase, og smerten i mine skuldre, som jeg oplevede hele året, gik forbi. Jeg kan ikke sige, at smerten gik helt igennem ugen, men de var så ubetydelige, at jeg næsten ikke så dem.

    Så jeg færdig med at anvende denne gel. Nu kan jeg tale om alle de positive ting:

    • Arbejdskapaciteten af ​​knæleddet blev restaureret;
    • helt væk smerte og ubehag i skuldrene. Jeg kunne arbejde på fuld styrke igen og glemte smertestillende midler;
    • I hele anvendelsesperioden for dette værktøj har jeg aldrig oplevet nogen bivirkninger. Allergiske reaktioner blev ikke observeret.

    Afslutningsvis kan vi konkludere, at dette produkt virkelig virker. Jeg kan endda sige, at det er pengene værd. Hvis du oplever lignende problemer, så kan jeg sikkert anbefale gelen til leddene. Hestekræfter - Jeg er sikker på, at du vil mærke effekten.

    Var anmeldelsen nyttig?

    27. januar 2016, 2:57
    By: Yeisk
    Myndighed: 2.2727

    Gel for leddene "Hestekræfter"

    Min svigermor stod over for en sygdom i leddene. Hvad kun salver og geler ikke prøvede, hjalp intet. Vi gik med hende til alle mulige procedurer, der lavede motionsterapi. Om miraklet - midlerne fortalte "Hestekræfter" for leddene fortalte gudmoren. Hun blev af med smerte ret hurtigt. Vi besluttede at prøve. Jeg købte svigersønner og ventede. Samtidig studerede de sammensætningen og blev glædeligt overrasket. Det indeholder E-vitamin, som helt påvirker tilstanden af ​​blodkar, mint æterisk olie med mentol, har en behagelig køleeffekt, glycerin mv. Som følge heraf har en måned med regelmæssig brug af Horsepower gel + ordentlig ernæring og lette træning hjulpet min svigermor at komme på foden. Nu går han og kommer hjem fra arbejde med høj spiritus, han er stærk nok selv for sine børnebørn.

    Var anmeldelsen nyttig?

    22. januar 2016, 2:23
    By: Barnaul
    Myndighed: 5.2632

    Godt middel med distraherende og smertestillende virkning.

    Stor flaske, nem at bruge, behagelig aroma.

    Meget værdigt middel til ledsmerter. Sammensætningen indeholder urter og olier. Tekstur er gelignende. Hun købte sin mand, da hun ofte har et problem med smerter i knæene. Anvendes dagligt inden sengetid ved at gnide ind og lys massage. Vent ikke på resultatet efter den første ansøgning. Lang behandling er nødvendig, før den terapeutiske virkning kommer. Det har en behagelig aroma. Brugt eksternt. Det har en distraherende, smertestillende og antiinflammatorisk effekt. Det er i stor efterspørgsel blandt de ældre. Det er ikke billigt, men det gør du ikke for din egen sundhed. Opbevares utilgængeligt for børn. Min datter fandt ham og vasker hende i badeværelset i lang tid. Det hjælper også med smerter i musklerne, lindrer træthed fra benene efter en hård arbejdsdag.

    Var anmeldelsen nyttig?

    19. december 2015 20:23
    Myndighed: 20.5097

    Anmeldelser: 1, Hurtig: 1131

    I princippet hjælper det

    Min bedstefars ledd har været ømme i lang tid. Ja, det er forståeligt, efter alder og ikke skjult af det, ikke skjult af det. Og jeg har stadig denne type, en fan af Gennady Malakhov. Nå i det mindste ikke en fan, men agurkerne ville være gået galt.

    Kort sagt, han havde set nok af reklame, hvor denne type annoncerer hestekraft til leddene og lad os gnage, så jeg bragte ham det samme. Nå, hvad kan du ikke gøre for bedstefarens elskede. Købte en gel.

    Så smed han sine samlinger intensivt, alt efter instruktionerne, i timen. Jeg spørger ham: "Nå, hvordan?". Først sagde han, at han endnu ikke havde bemærket noget, men senere begyndte han at indrømme, at der stadig var en effekt. Og hver dag er alt mere håndgribeligt. Nu er jeg fra ham om leddene og om, at de gør ondt, smerter og så videre - jeg hører det ikke engang.

    Var anmeldelsen nyttig?

    9. december 2015, 07:50
    By: Ivanovo
    Myndighed: 76.5946

    Aflaster knæsmerter

    Lindrer ledsmerter
    Godt absorberet
    Ingen bivirkninger

    Jeg kan godt lide gel for leddene "Hestekræfter", så jeg bruger det regelmæssigt. Det hjælper meget godt med ledsmerter. For eksempel lider jeg af smerte i mine knæ, så denne gel er simpelthen uerstattelig for mig.
    Jeg køber det i et apotek for 550 rubler. Flasken er meget praktisk. Gelen absorberes perfekt, efterlader ikke mærker på tøj, har en behagelig aroma.
    Den vigtigste fordel ved det er, at det lindrer smerter i knæene. Jeg har lider af dette, især om natten, men nu har jeg helt glemt sygdommen.
    Jeg købte den samme gel til mine forældre. De er tilfredse med midlerne.
    Jeg anbefaler at købe og bruge hestekræfter til alle. der konfronterede svækkende ledsmerter.

    Var anmeldelsen nyttig?

    7. december 2015, 19:07
    By: Krasnodar
    Myndighed: 1710.6555

    Anmeldelser: 9, hurtig: 4415

    Da jeg begyndte at få problemer med det muskuloskeletale system, tænkte jeg straks på hestens kraftgel. Og mere specifikt var mit problem, at jeg fuldt ud følte smerten og ubehag fra cervikal osteochondrose. Og mit hoved blev ondt, og min hals var følelsesløs selv, det føltes, at musklerne var urealistisk spændte.

    Generelt besluttede jeg at købe denne særlige løsning. Samtidig kunne jeg ikke være opmærksom på dets sammensætning. Til at begynde med er E-vitamin til stede, som har evnen til at stimulere cellulær respiration, med succes regenererer huden og har faktisk stærke antioxidantegenskaber. Med hensyn til mintolien i sammensætningen har den ikke kun en afkølingseffekt, men lindrer også muskelspændingen perfekt. Der er et sted at være og lavendelolie, som har en blødgørende effekt. Her er du og sojabønneolie, som er en leder af fordelagtige komponenter til leddene.

    Generelt købte jeg dette produkt og begyndte at anvende, som det skulle være i overensstemmelse med instruktionerne, gnides i det smertefulde område 2 gange om dagen. På samme tid blev jeg også såret med et uldtørklæde. Jeg følte forbedringen i omkring 20 minutter.

    En uge senere følte jeg virkelig, at sygdommen begyndte at lade mig gå, men jeg fortsatte selvfølgelig med at anvende i alt det tog 3 uger.

    Ja, jeg følte mig bedre, sygdommen trak sig tilbage, som jeg er meget glad for. Jeg glemte at sige, at producenten rådgiver efter proceduren for at fjerne gelen fra overfladen af ​​huden, dette gøres ved regelmæssig vask.

    Var anmeldelsen nyttig?

    7. december 2015, 09:28
    By: Stavropol
    Myndighed: 5.2632

    Anmeldelser: 12, hurtig: 206

    Lidt overpris

    Smerter i knæ og andre led er meget ubehageligt, og mange vil gøre alt for at slippe af med det. Min svigerinde havde også knæ på grund af alder og artrose. Forsøgte mange forskellige værktøjer, selv på en gang tog de til hjælp ved injektioner, men der var ikke noget resultat.

    Og nu købte de "Hestekræfter" -produktet, de gav 460 rubler til det. Vi kan sige, at gelen virker. Dette værktøj hjalp så hurtigt som smurt. Jeg læser, at den indeholder ingredienser som tocopherol (vitamin E), lavendel æterisk olie, pebermynte olie. Ud over disse ingredienser omfatter andre: carbolol, glycerin, methylparaben, sojaekstrakt og meget mere. I en flaske på 500 g er det nok i lang tid. At gnide det er nødvendigt 2 gange om dagen. Lugten er meget behagelig og virker positivt umiddelbart efter smøring. Jeg råder dig til at købe.

    Var anmeldelsen nyttig?

    7. december 2015, 08:22
    By: Tolyatti
    Myndighed: 1.8634

    Til muskler og led

    naturlighed;
    Overkommelig pris;
    effektivitet;

    Hvordan er det ubehageligt, at koden begynder at skade leddene eller rygsøjlen! Og det sker også. Du kommer hjem fra arbejde, træt som et æsel, og alt gør ondt. Det bedste middel til sådanne problemer er selvfølgelig massage. Men hvis du også gør den med den korrekte salve, så er smerten som om man tager afsted.

    Personligt, for disse slags problemer holder jeg Horsepower gel. Det hjælper perfekt! På grund af sin bemærkelsesværdige sammensætning lindrer den perfekt smerte og træthed. Og han er en fremragende restaurator af beskadigede væv i muskuloskeletalsystemet - ledbånd, led, muskler og sener.

    Dens sammensætning indeholder forskellige olier, glycerin, vitamin E, mentol og andre. Fungerende i kombination forbedrer de blodcirkulationen og stimulerer metabolske processer i væv.

    Anvend det meget enkelt. Det er nok at påføre en lille mængde af produktet på huden og gnide ind med massagebevægelser, indtil den er helt absorberet. Det anbefales at anvende 2 gange om dagen. Du kan ikke anvende gelen på beskadiget hud og anvende inden for åbne sår og purulent inflammation, såvel som i kræft.

    Var anmeldelsen nyttig?

    Ubarmhjertig ledd smerte forårsager betydeligt ubehag for mange mennesker, der lider af kroniske og akutte sygdomme i muskuloskeletale systemet. De fleste geler opfundet af medicinalindustrien annonceres aktivt, men i stigende grad klager folk over, at effektiviteten af ​​deres anvendelse er nul. Balsam-gel til ledd Hestekræfter, eller rettere sagt, har effekten af ​​det været genstand for diskussioner mellem læger, dyrlæger og personer, der af deres egen erfaring var overbeviste om dets effektivitet. I denne artikel vil vi forsøge at "sortere igennem" alle spørgsmål og tvivl.

    Oprindelse af midler

    Dyrlæger i løbet af deres praksis bemærkede, hvor hurtigt hestsalve til leddene lindrer smerte og hævelse hos heste. Gel Zoo VIP begyndte at blive brugt af mennesker, der var desperate for at finde et effektivt traditionelt middel beregnet til mennesker. Dette middel, der består af eucalyptusolie, pebermynte og peberekstrakt, havde en hurtig antiinflammatorisk effekt. Der var imidlertid tvivl om cremenes sikkerhed for leddene, som indeholder hestedoser af aktive stoffer.

    Senere blev alesancreme, som også blev brugt af dyrlæger, blevet populær. Hans komplekse naturlige sammensætning af 13 urter, suppleret med glucosamin, udøvede virkelig en helbredende virkning på leddene, som bemærket af personer, der forsøgte afhjælpe sig selv. Behandling med veterinære salver har dog stadig tvivl om sikkerheden af ​​de anvendte koncentrationer.

    Balsam Hestekræfter til leddene blev udviklet ud fra de komponenter, der udgør de veterinære lægemidler. Doseringen af ​​disse stoffer er tilpasset menneskets sikkerhed, derfor er dets brug for mennesker tilladt. Balanceret kvalitativt og kvantitativt giver det et håndgribeligt resultat med minimal risiko for bivirkninger eller komplikationer.

    Sammensætningen af ​​balsam

    Massen er naturlige ingredienser, som vælges under hensyntagen til de vigtigste problemer, der opstår i muskuloskeletals arbejde. Udvalgte hjælpestoffer giver fuld indtrængning af gelen i det inflammatoriske fokus for den hurtigste lindring af smerte. Gelen indeholder følgende komponenter:

    • E-vitamin er en naturlig antioxidant, som effektivt neutraliserer aggressive radikaler. Gendanner væv i led og muskler på cellulært niveau, hvilket bidrager til deres foryngelse, regenerering, samt øge deres modstandsdygtighed mod ydre påvirkninger. Effektivt kæmper med dannelsen af ​​blodpropper påvirker positivt epidermis tilstand.
    • Pebermynteolie er en komponent, som har en analgetisk virkning. På grund af indholdet af flygtige stoffer - menthol - giver transport af aktive stoffer direkte til det skadede væv. Det har en lokal irritationsvirkning, hvorved blodforsyningen øges til de beskadigede områder.
    • Lavendelolie - siden oldtiden brugt af mennesker som en generel tonic, antiinflammatorisk lokalbedøvelse. Desuden fjerner det hurtigt puffiness.

    Fælles Balm Hestekraft har en behagelig tekstur dannet af en blanding af vand, sojabønneolie og glycerin. Disse komponenter sørger effektivt for huden. Metyl- og propylparabener anvendes til at stabilisere produkter. Naturlige olier forårsager en karakteristisk, men behagelig duft betyder.

    Produkt handling

    Brugsanvisningerne angiver, at indikationerne for brugen af ​​balsam er som følger:

    • Inflammation af muskelvæv (myositis).
    • Skader på senerne.
    • Forstuvninger.
    • Fælles sygdomme (arthritis, arthrose, reumatoid polyarthritis).
    • Saltaflejring (osteochondrose).
    • Forebyggende og omsorgsfulde aktiviteter.

    Gel Cream Horsepower er perfekt til en massageprocedure, og øger også sin toniske effekt betydeligt. Brugen af ​​værktøjet anbefales efter belastning på leddene og musklerne, og det kan derfor bruges af sportsfolk som forberedelse til sportsbegivenheder eller i rehabiliteringsperioden som en del af kompleks behandling for skader.

    Hestekrætsalve virker som følger:

    • Eliminerer betændelse, hævelse.
    • Fremmer selvregenerering af væv på grund af den aktive blodforsyning.
    • Aflaster muskel- og ledsmerter.
    • Det aktiverer nedsat blodcirkulation.
    • Øger fælles mobilitet.

    Anmeldelser af hestekræfter antyder, at aktive antiedematøse og antiinflammatoriske virkninger fremmer brugen af ​​balsam til behandling af åreknuder.

    Sikkerhedsforanstaltninger

    Som enhver anden urtepræparat kan denne gel forårsage en allergisk reaktion hos en person, hvis der er en individuel følsomhed for en eller flere komponenter. Anmeldelser af den germanske hestebalm til leddene siger, at sådanne situationer forekommer ekstremt sjældent. Men inden du bruger produktet, er det bedre at teste for følsomhed ved at påføre gelen på et lille område af håndledets hud. Hvis rødmen eller en brændende fornemmelse ikke vises inden for 12 timer, kan balsammen bruges.

    Kontraindikationer til brug er tumorsygdomme, børns alder, samt tilstedeværelsen på det smertefulde område af skader på hudoverfladen. På grund af den lokale irriterende virkning af stoffet kan ikke anvendes på sår, slid, ridser.

    Anmeldelser af læger siger, at kompleks behandling af artikulære problemer med brugen af ​​gelen giver bedre resultater end uden det. Men i tilfælde af alvorlige degenerative patologier i ledvævet under graviditet såvel som for atleter skal brug af agenten samordnes med lægen.

    Sådan bruges

    Ifølge instruktionerne anvendes gelen til ledd Hestekræfter til terapeutiske formål med lette bevægelser til det berørte område og gnides, indtil de er helt absorberede. Ansøgningen skal gentages to gange om dagen i to uger. Hvis den akutte smerte ikke passerer i løbet af denne tid, fortsætter kurset op til fire uger. På grund af komponenternes naturlighed er en sådan udvidelse ikke kun hensigtsmæssig, men også sikker.

    Hvis den akutte smerte går væk, men betændelsen forbliver med risiko for at blive kronisk, så tager de en uges lang pause og genoptager to ugers forløb. Lægernes mening er, at denne tilgang giver dig mulighed for at gentage chokterapi og redde patienten fra sygdommens kroniske forløb.

    Equine gel for ledd er også brugt til lymfedrænings wraps. Beskrivelsen af ​​denne metode findes i producentens anbefalinger. Til denne procedure påføres det balsam på det skadede sted med et tyndt lag og indpakket med klæbende film og derefter opvarmet med et tørklæde eller tæppe. En time senere fjernes filmen, og den resterende gel vaskes af med vand. Sådanne wraps vil hjælpe med skader eller akutte sygdomsforløb. Fremgangsmåden udføres en gang om dagen indtil forsvinden af ​​akut smerte.

    Nuancerne af overtagelsen

    På grund af den øgede interesse for mennesker til dette værktøj er der risiko for at købe en falsk. For at undgå dette problem anbefaler producenten at købe produktet fra autoriserede forhandlere via internettet. Erhverv via detailapoteker er også muligt. Prisen på apoteket er 700-900 rubler. Forhandlerne foretager fra tid til anden reklamevirksomhed, der giver mulighed for at købe gelen til en pris på 500-700 rubler.

    Under købet skal du være opmærksom på følgende punkter:

    • Emballagen viser oprindelseslandet Tyskland.
    • Volumen gelmelme - 500 ml.
    • Værktøjet er fremstillet i plastemballage med dispenser.
    • Papkasse og hætteglas bør ikke beskadiges.
    • Urimeligt lav pris tyder på en falsk.

    Hestebalsam til ryg og leddets muskler er designet til brug af mennesker og er meget sikrere end veterinær hestsalve. En omhyggelig undersøgelse af instruktionerne, overholdelse af anbefalingerne samt en rimelig behandlingstilgang garanterer dens succes og en hurtig indtræden af ​​et positivt resultat.

    Fremragende balsam, dømme efter beskrivelsen

    Der er en lignende køling, meget cool!

    Hvor godt er det, at jeg nærmede dig dig, jeg kunne ikke komme sammen med hesteprodukter

    Jeg har længe ønsket at købe, men mine hænder når aldrig..

    Store ting! Og jeg ville have denne balsam komme op, og min mor!

    Ville være nyttigt for mig

    Dette er altid nyttigt

    Denne balsam gel er nyttig efter en hård dag og vil lindre træthed i benene, i kroppen.

    Jeg har ikke hørt om gonoarthrosis, ved den mest deformerende arthrose i hofteforbindelsen sparer jeg ofte med bælg.

    Jeg har kigget på ham i lang tid. Fredens knæ giver ikke. Du skal selv prøve det.

    meget cool balsam - jeg smør ryggen og benene

    Han giver mig ikke stærk forkølelse, men jeg bruger det med glæde

    Der er tilfælde, hvor jeg har brug for en sådan balsam. Men jeg har ikke prøvet det fra hestekræfterne endnu.

    Jeg har længe ønsket at prøve denne gel)

    En lignende gel bør være i alle hjem.

    Jeg er stadig mere overbevist om, at et sådant værktøj i hjemmet ikke er forældet.

    Jeg ville prøve denne balsam med glæde.

    En meget effektiv balsam viste sig at være!

    En interessant effekt af kulde og varme på samme tid!

    Min frelser fra et langt møde ved computeren

    Jeg kunne godt lide ham også!

    populær balsam, fremragende beskrivelse, du kan prøve)

    Jeg tror selv, at vinteren er tæt, jeg skal købe en slags balsam eller salve til mine knirkende led

    kan han hjælpe mig med revmatisme? nødt til at prøve

    Wow, havde ikke engang mistanke om, at de pludselig havde en kropsbalm

    Han sparer kun mig

    I vores hus er et meget nødvendigt værktøj!

    Efter to dage med intens træning ville jeg helt sikkert have brug for dette.

    Jeg spekulerer på, hvad hans tekstur er. Jeg vil også have afslapning.

    Jeg har længe ønsket at prøve denne gel i aktion)

    Købt, men ikke rigtig brugt.

    Jeg har længe ønsket at prøve denne gel i aktion)

    og jeg vidste ikke, at hestekræfterne har så mange produkter, jeg tænkte kun på hår

    Jeg forsøgte ikke mærkevarerne, men jeg er glad for at du kunne lide balsammen)

    Fremragende tilsætning til behandling, er jeg enig.

    Cool balsam også tage dette

    En god tilføjelse til den vigtigste behandling. Sundhed for dig og din ægtefælle!

    Jeg elsker køleeffekten og forventede ikke, at denne gel ville være så effektiv. Vær opmærksom på oplysningerne.

    God kosmetisk, fantastisk, der slapper af.

    For første gang jeg læser om denne gel, kommer stoffet jeg får mere og mere på øjnene i en grøn flaske gel på tværs af. Jeg vil helt sikkert notere købet, jeg tror, ​​at min ægtefælle også vil være tilfreds med det.

    Ja, i tilfælde af syge led, vil kun medicin og salver med chondrotin hjælpe. Og her for trætte ben, der løb hele dagen lang - denne gel er bare frelse.

    Hestekræfter til ledd læger anmeldelser

    Gel-balsam "Hestekræfter" - sundhed og kraft til dine led

    Til behandling af ledd anvendes vores læsere med succes Artrade. Da vi så dette værktøjs popularitet, besluttede vi os for at tilbyde det til din opmærksomhed.
    Læs mere her...

    Balsam-gel til leddene "Hestekræfter" er baseret på naturlige ingredienser.

    Dette værktøj er indikeret til pleje af hud og led i smerter fremkaldt af artrose, leddegigt, skader på knogler, ledbånd, ledd.

    Gelen har også en fremragende forebyggende og terapeutisk virkning med store fysiske belastninger.

    Sammensætning og frigivelsesform

    Midler udstedes i en flaske på 500 ml i en æske.

    Ingredienser: E-vitamin, mynteolie, lavendelolie, vand, glycerin, carbopol, sojabønneolie, triethanolamin, methylparaben, propylparaben.

    Hvad forårsagede balmens helbredende egenskaber

    Gelen har i sin sammensætning 3 aktive komponenter, og det skyldes fordelene for leddene og kroppen:

    1. Vitamin E. Når det gnides ind, har det en positiv virkning på huden: sår er hurtigere på overfladen, bloddannelsen forbedres, udholdenhed øges, og risikoen for ardannelse under sårheling reduceres. E-vitamin er en antioxidant, som forbedrer respiration af celler og stopper cellens aldring.
    2. Mint æterisk olie. Indeholder en masse menthol. På grund af dette er det en katalysator, der accelererer indledningen af ​​andre stoffer i sammensætningen i de dybere lag af huden og ind i ømme led. Olien har blandt andet en afslappende egenskab.
    3. Lavendelolie. Øger kroppens tone og påvirker hjernens strukturer positivt.

    Indikationer og kontraindikationer til brug

    Instruktioner for hestebalm peger på sådanne indikationer til formålet:

    • reumatoid smerter;
    • arthrose, arthritis;
    • lændesmerter;
    • genopretning fra skader, forstuvninger, operationer
    • behovet for at lindre spændinger fra musklerne efter en aktiv træning
    • udfører terapeutisk massage.
    • lægemidlet bør ikke anvendes, hvis der er hudskader på applikationsstedet;
    • Brug ikke værktøjet på slimhinderne.
    • direkte kontraindikationer:
    • allergisk over for en af ​​gelens komponenter
    • Tilstedeværelsen af ​​ondartede neoplasmer.

    Sammensætningen har en betydelig lokal irriterende virkning.

    Dette kan påvirke den følsomme hud negativt, fremkalde udseende af hæmatomer, vaskulært retikulum.

    Hvordan man anvender værktøjet med maksimal effekt

    Heste balsam er næsten universel. Dens konsistens og egenskaber gør det muligt at bruge værktøjet til gnidning i de berørte områder, komprimerer under terapeutisk massage.

    Anæstetisk og afslappende virkning af sammensætningen har allerede 15 minutter efter påføring. Æteriske olier virker som aromaterapi relaxanter, lokale irritanter.

    Gnid gel i syge led 2 gange om dagen. Det anbefales at bruge en stor mængde balsam, masser lemmerne, indtil stoffet er helt absorberet.

    Behandlingsforløbet varer 10-12 dage indtil mærkbare forbedringer i tilstanden og mobiliteten.

    Nogle gange er det tilladt at øge behandlingstiden op til 3 uger. I fremtiden anvendes stoffet symptomatisk, der er ingen begrænsninger på varigheden af ​​dets anvendelse.

    Hvad skal du huske og yderligere instruktioner

    Kontakt med øjne og læber, skadet hud bør undgås.

    Du kan ikke bruge stoffet i nærheden af ​​hudsår, betændelse og sår. Anbring ikke værktøjet på slimhinderne.

    Udtalelse fra læger og patienter om balsam

    For at få en generel ide om værktøjet, studerer vi anmeldelser af personer, der brugte hestegel til behandling af leddene.

    Omkostninger til midler

    Det er nemmest at købe balsam via internettet, prisen på produktet er helt acceptabel, men det afhænger af region og købssted. I gennemsnit varierer prisen på en flaske fra 400 til 600 rubler.

    fund

    Først var denne forbindelse beregnet til at passe på heste, og først da begyndte det at blive brugt til at behandle mennesker. Anmeldelserne er positive, fordi værktøjet udfører sit hovedformål - neutraliserer betændelse og smerte.

    I dag vælger mange mennesker lægemidlet "Hestekræfter". Men man bør tage højde for, at brugen af ​​et lægemiddel uden lægens recept ikke kan medføre det nødvendige resultat.

    Når man ser hesten afbildet på medicinerne, tror de mest automatisk, at de er beregnet til dyr. Det var først og fremmest grundlæggeren af ​​det tyske firma Horse Force, der producerer en serie produkter under Horsepower-varemærket, sagde dette i et interview. Men senere blev sammensætningen af ​​lægemidlerne justeret, og nu er hestepenge blevet velegnede til mennesker.

    Hvad forklarer stoffets navn, og hvorfor hestekraft er, og ikke tiger eller andet? Det antages, at heste er meget følsomme for kemikalier. Så i fremstillingen af ​​lægemidler anvendes kun naturlige hændelser. En anden version af oprindelsen af ​​navnet - i det sidste århundrede skabte Dr. Fershter et unikt middel til smerter i leddene, hvis hovedbestanddel var hestekastanje, for hvilken balsam og fik navnet - hestekræfter. Firma grundlagt af en læge - Dr. Forster, at du er enig i "Hestekræfter".

    Ud over den universelt kendte "Hestekræfter" er præparater til heste og andre virksomheder populære, men ved inerti kalder folk alle på samme måde med billedet af dette dyr, de bliver ofte bedt om at sælge hestekrem, som i princippet ikke eksisterer, og derfor forvirring og forvirring. I denne artikel vil vi forsøge at finde ud af, hvilke værktøjer der findes på markedet, og om det er sikkert at bruge dem.

    Afslappende Balsam Gel

    Omkostningerne ved en 500 ml flaske spænder fra 410 til 630 rubler. Ifølge dens konsistens ser det mere ud som en creme af hvid farve med en udtalt mentol lugt.

    struktur

    Vigtigste aktive ingredienser:

    • Pebermynte æterisk olie.
    • Lavendel ekstrakt.
    • Vitamin E.

    Derudover indeholder værktøjet hjælpestoffer, der tilvejebringer hurtig absorption af lægemidlet.

    Virkning på kroppen

    Baseret på virkningen af ​​naturlige stoffer har lægemidlet en gavnlig virkning på hele muskuloskeletalsystemet. Ved brug af det observeres følgende virkninger:

    • Graden af ​​mobilitet i rygsøjlen og leddene øges, deres funktioner genoprettes.
    • Blodcirkulationen normaliseres, den vaskulære tone stiger.
    • Smerter er lettet.
    • Inflammation falder.
    • Hævelse finder sted.
    • Stimuleret regenerering.
    • Muskler og ledbånd slapper af, spasmer fjernes.

    Derfor anbefales værktøjet at bruge i følgende sygdomme:

    • Arthritis af forskellige typer.
    • Gigt.
    • Slidgigt.
    • Iskias.
    • Myositis.
    • Lumbodynia.
    • Neuralgi.
    • Osteochondrose.
    • Muskelsmerter
    • Skade.

    ansøgning

    1. Rens det sted, hvor du vil anvende stoffet mod forurening. Ideel til at gøre dette under et varmt brusebad med sæbe, men hvis du ikke kan, tør derefter huden af ​​med en fugtig klud.
    2. Klem lidt gel ud af krukken.
    3. Påfør det på et ømt sted og lad det tørre helt. For at fremskynde absorptionen af ​​næringsstoffer anbefales det at massere.
    4. Vask dine hænder grundigt med sæbe og vand efter brug.

    Proceduren udføres efter behov som regel 2 gange om dagen.

    For at øge effekten af ​​at udføre wraps:

    1. Afslappende balsam-gel til påføring på det ømme punkt med et tykt lag.
    2. Ryst klæbestof.
    3. At varme.
    4. Forlad dressingen i 8-12 timer.

    Det er bedst at gøre proceduren om aftenen.

    Tonisk gel

    ingredienser

    Lægemiddelhestekræfterne har en overvejende naturlig sammensætning og indeholder sådanne aktive ingredienser:

    • Chestnut.
    • Menthol.
    • Et uddrag fra en medicinsk leech.
    • Eucalyptus.
    • Kamfer.
    • Lavendel.
    • Carnation.
    • Uddrag af birkeblader.
    • Propolis.
    • Comfrey.
    • Hætte fra vilde rosmarin.

    Som hjælpekomponenter indeholder:

    • Demineraliseret vand.
    • Glycerin.
    • Sojabønneolie.
    • Triethanolamin.
    • Klorofyl.
    • Carbopol.

    Virkning på kroppen

    Som følge af indflydelsen af ​​naturlige stoffer har stoffet følgende virkning:

    • Øger elasticiteten af ​​de vaskulære vægge.
    • Forhøjer årenes tone og styrker dem.
    • Forhindrer blodstasis.
    • Reducerer manifestationen af ​​åreknuder.
    • Strammer huden.
    • Aflaster spænding og træthed i benene.
    • Fjerner kapillarruten.
    • Smertestillende medicin.
    • Forebygger tromboflebitis.
    • Det har en antiseptisk virkning.

    Gel anbefales at anvende i tilfælde af:

    • Varicer.
    • Hævelse af benene.
    • Rosacea.
    • Til resorption af blå mærker.
    • Cellulitis.
    • Når smerter i leddene.

    instruktion

    1. Lægemidlet påføres med et tyndt lag på de berørte eller smertefulde områder af benene, der tidligere er renset for kontaminering med en svamp og sæbe eller våde klud.
    2. Massage bliver gjort. Bevægelsesretningen fra fingrene til låret.

    Gelen absorberes hurtigt, så efter 10-15 minutter kan du lægge på eller gå i seng uden frygt for udseendet af grønne pletter på stoffet.

    Alezan produkter

    Produceret af det indenlandske selskab AVZ (Agrovetzashchita), der specialiserer sig i forberedelser til pleje af husdyr og landbrugsdyr. Varer sælges gennem zoologiske afdelinger og veterinærklinikker. Men folk bruger i stigende grad disse lægemidler til behandling af sygdomme hos mennesker.

    Udgiv form og pris

    • Den opvarmning hest gel, for en flaske på 500 ml prisen er 813-855 gnid.
    • Gel, køling og opvarmning 2 i 1:
      • rør 100 ml 217-269 rubler. I dyrebutikken finder du 256-320 rubler.
      • 250 ml rør, kan købes til 384-452 rubler.
      • 500 ml flaske, dens pris varierer fra 719 til 947 rubler.
    • En køling, anti-traumatisk gel 500 ml koster omkring 745-894 rubler.
    • Fælles fløde fås i form af:
      • Tuba 100 ml, i Moskva kan købes til 208-235 rubler.
      • 250 ml rør, prisen varierer fra 465-590 rubler.
      • for en flaske på 500 ml bliver nødt til at betale fra 750 til 973 rubler.

    struktur

    Til fremstilling af lægemidler fabrikanten brugte sådanne naturlige stoffer:

    • Vand med sølvioner.
    • Uddrag af eukalyptus og rosmarin.
    • Lavendelolie.
    • Hestekastanje.
    • Chitosan.
    • Glycerin.
    • Dimethylsulfoxid.

    effekt

    Geler har en lignende virkning. De absorberes hurtigt i huden. Deres brug giver næsten øjeblikkelige resultater:

    • Reducerer smerte.
    • Normaliserer blodcirkulationen.
    • Det har antiinflammatorisk effekt.
    • Stimulerer stofskiftet.
    • Fjerner hævelse.
    • Trækker ud træthed.
    • Varmes eller afkøler (afhænger af hvilken type lægemiddel der anvendes).

    Derudover stimulerer den fælles fløde:

    • Restaurering af bruskvæv.
    • Synovial væskeproduktion.

    Som følge af effekten anbefales disse præparater til kroppen og leddene til brug i sådanne sygdomme:

    • Iskias.
    • Tendinitis.
    • Myositis.
    • Neuritis.
    • Synovitis.
    • Coxarthrosis.
    • Slidgigt.
    • Tengovaginit.
    • Slidgigt.
    • Sportsskader.
    • Udstrækning.

    Derudover anbefales en kølegel til åreknuder.

    Sådan bruges

    1. Vask og blæk det område, hvor smerten er koncentreret.
    2. Svamp, anbring en lille mængde.
    3. Massage ind for at gnide medicinen.
    4. Ligge ned i 15-30 minutter.
    5. For at forbedre resultatet kan du lægge oven på et lufttæt bandage.

    Proceduren udføres 2-3 gange om dagen i 4 uger. Så en pause i 14 dage.

    ZOOVIP produkter

    Disse er veterinærlægemidler fremstillet af Veda LLC i Rusland. Grundlaget for deres handling er plantens helbredende egenskaber. Udviklet medicin udelukkende til dyr. De kan frit købes hos dyrebutikker.

    Udgiv form og pris

    • Gel med dobbelt handling (køling og opvarmning):
      • Et rør på 100 ml koster 98-156 rubler.
      • 250 ml flaske kan købes til 203-275 rubler.
      • en flaske med 500 ml prisklasser fra 328-412 rubler.
      • 1000 ml flaske, finder du i afdelingen for zoologiske varer til 563 rubler.
    • Afslappende gel:
      • rør 100 ml, kan købes ved 102 rubler.
      • en flaske på 500 ml, prisen på 394 til 356 rubler.
      • 1000 ml flaske i dyrebutikker sker næsten aldrig. Men nogle sælgere kan acceptere at bringe det under ordren.
    • Kølegel:
      • prisen på en flaske er 500 ml 309-361 gnidning.
      • en flaske på 1000 ml - prisen er fra 426 til 485 rubler.
    • Opvarmende gel:
      • 250 ml flaske kan købes til 196-245 rubler.
      • en flaske på 500 ml, prisen er 294-389 rubler.
      • 1000 ml flaske til 435 rubler.
    • Cream meles tuba 150 ml findes hos 156 rubler.
    • Api-PRO gel creme rør 150 ml 156 gnid.
    • Flødebalsam til led:
      • rør 100 ml - 124-167 rubler.
      • 250 ml flaske til en pris på 230 rubler.
      • 500 ml flaske er i gennemsnit 371 rubler.
      • 1000 ml flaske du kan købe til 533-614 rubler.

    Sammensætning og virkning

    Præparaterne er lavet af råmaterialer af høj kvalitet, så deres brug har et hurtigt og bæredygtigt resultat.

    Hvornår skal du bruge det?

    ZOOVIP produkter anbefales til brug i sådanne sygdomme:

    Til behandling af ledd anvendes vores læsere med succes Artrade. Da vi så dette værktøjs popularitet, besluttede vi os for at tilbyde det til din opmærksomhed.
    Læs mere her...

    • Slidgigt.
    • Arthritis af forskellig oprindelse.
    • Bursitis.
    • Osteochondrose.
    • Gigt.
    • Myositis.
    • Ledbåndets inflammation.
    • Klemmer nerverne.
    • Neuralgi.
    • Udstrækning.
    • Muskel aches.
    • Sportsskader.

    Instruktioner til brug

    1. Påfør produktet til ren, tør hud.
    2. At gnide i massebevægelserne.
    3. Hvis værktøjet har en opvarmningseffekt, kan du sætte et varmt bandage.
    4. 20-30 minutter at blive i ro.

    Proceduren udføres 2-3 gange om dagen efter behov. Kurset varer ca. 3-6 uger.

    Horse Balsam

    En krukke på 250 ml balsam kan købes i intervallet 641-933 rubler.

    struktur

    Dette lægemiddel indeholder følgende grundlæggende stoffer:

    • Hestekastanje - har smertestillende, anti-ødem effekt, styrker blodkarrene.
    • Fir nåle ekstrakt reducerer betændelse.
    • Field mint - slapper af muskler.
    • Arnica Mountain - lindrer ubehag.
    • Medicinsk rosmarin - reducerer inflammation.
    • Kamfer - stimulerer blodgennemstrømningen.
    • Menthol - fjerner hævelse.

    Brug af en balsam, eller hvor ofte det også kaldes hesteleg, får du følgende effekt:

    • Pas smerte.
    • Bruskvæv genoprettes.
    • Calciummetabolisme normaliseres.
    • Mobiliteten af ​​leddene stiger.
    • Stimuleret muskel fiber reparation.
    • Træthed passerer.

    Balm anbefales til sygdomme

    • Iskias.
    • Gigt.
    • Osteochondrose.
    • Slidgigt.
    • Gigt.
    • Udstrækning.
    • Skader efter overdreven træning.

    Balsamet påføres flere gange om dagen efter behov på det berørte område og gnides indtil det absorberes. Ansøgelseskurs op til 3 uger.

    Kontraindikationer og bivirkninger

    Medicin er i de fleste tilfælde godt tolereret af mennesker. Men når du bruger varer skal ZOOVIP eller Alazan være forsigtig. Tross alt er doseringen af ​​lægemidler designet til dyr meget større end en person, og de indeholder en øget koncentration af aktive stoffer. Derfor skal du, når du begynder at bruge stoffer, nøje overvåge, hvordan kroppen reagerer.

    Situationer ved brug af medicin er kontraindiceret:

    • Sår.
    • Neoplasmer.
    • Erysipelatous sygdom.
    • Infektionssygdomme i huden.
    • Inflammatoriske processer.
    • Graviditet og amning (ZOOVIP, Alezan).
    • Alder op til 12 år (Alezan), op til 18 år (ZOOVIP).

    Opbevaringsforhold

    Opbevares ved temperatur + 5 + 25 C.

    anmeldelser

    Folk er forsigtige, når de bliver tilbudt at prøve kæledyrsprodukter. Men efter at have brugt ZOOVIP, Alezan eller "Horse Power" ændres deres mening som regel til godt eller endog entusiastisk. Narkotika har hurtigt en terapeutisk virkning og er meget mere tilgængelige end menneskelige analoger. De mest almindelige klager er en skarp lugt, der kan sammenlignes med Asterisk balsam og ulejligheden af ​​flasken. I sjældne tilfælde er der svar på ubrugeligheden af ​​midler til kroppen, udseendet af allergier efter påføring. Men dette kan tilskrives kroppens individuelle reaktion.

    Anmeldelser af "Horse Balsam" er også positive, men deres antal på internettet er meget mindre end for andre mærker. Måske skyldes dette den lave popularitet og højere pris for et relativt lille volumen. Eller med det faktum, at stoffet ikke er i hvert apotek.

    konklusion

    Læger er skeptiske over brugen af ​​hestemedicin. Selvom naturlige stoffer anvendes til deres fremstilling, er kvaliteten af ​​disse lægemidler meget lavere. Og på apoteker er der stoffer, der ikke er ringere end dem, med en afbalanceret sammensætning for en person. Samtidig er mange mennesker bedre egnet til dyr. Under alle omstændigheder beslutter alle for sig selv hvad og hvordan man skal behandle ham, idet man måler risikoen for de sandsynlige konsekvenser med de mulige fordele.